ΩΡΑΡΙΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ
17:00 - 20:00
ΤΡΙΤΗ
17:00 - 20:00
ΤΕΤΑΡΤΗ
17:00 - 20:00
ΠΕΜΠΤΗ
-
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17:00 - 20:00
ΣΑΒΒΑΤΟ
-
ΚΥΡΙΑΚΗ
-
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 694 5292 830
EMAIL koukiam1@otenet.gr
  • Lorem ipsum dolor sit amet, CONSECTETUR adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut ALIQUIP EX ea commodo consequat.

    by

Καταπολεμήστε τον φόβο για τον οδοντίατρο

Εύκολο να το λες, αλλά όχι πάντοτε εύκολο να το κάνεις. Αν σας λούζει κρύος ιδρώτας κάθε φορά που πρέπει να επισκεφτείτε τον οδοντίατρό σας, ένας τρόπος να ηρεμήσετε είναι να έχετε μαζί σας την αγαπημένη σας μουσική, ώστε να χαλαρώσετε περιμένοντας την σειρά σας στο σαλονάκι. Φροντίστε, επίσης, να αναπνέετε αργά και βαθιά και κυρίως να είστε σε επικοινωνία με τον γιατρό σας.

Η φαρμακευτική αγωγή μπορεί προκαλέσει ξηροστομία

Το στόμα μας χρειάζεται το σάλιο για να παραμείνει υγιές. Εκατοντάδες φάρμακα, όπως τα αντικαταθλιπτικά, τα φάρμακα για την αρτηριακή πίεση, καθώς και αντιισταμινικά, μπορούν να στεγνώσουν το σάλιο. Η φαρμακευτική αγωγή είναι η πιο κοινή αιτία της ξηροστομίας.

Βούρτσα ή νήμα;

Η χρήση οδοντικού νήματος πριν το βούρτσισμα, μας βοηθά να βουρτσίζουμε τα δόντια σας πιο αποτελεσματικά, καθώς αφαιρεί τα τρόφιμα που παγιδεύονται ανάμεσα στα δόντια. Εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς χρησιμοποιείται το νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε τον οδοντίατρο ή τον φαρμακοποιό σας, ώστε να αποφύγετε τυχόν τραυματισμούς των ούλων.

Τροφές που κάνουν τα δόντια να λάμπουν

Υπάρχουν πολλά τρόφιμα που αφήνουν χρώμα στα δόντια μας όπως τα βατόμουρα και ο καφές. Στον αντίποδα, υπάρχουν τροφές που βοηθούν στον αποχρωματισμό, όπως τα μήλα, τα αχλάδια, τα καρότα, το σέλινο.

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *